Over Sprut Technology

Wie zijn wij

Het SprutCAM-team ontwikkelt CAM-software sinds 1987. Gedurende deze lange periode hebben we uitgebreide ervaring en expertise opgedaan op het gebied van computerondersteunde productie.

Ons team bestaat uit experts en praktijkmensen op het gebied van de technologieën die nodig zijn om de tools aan te drijven die CNC-programmering eenvoudiger, sneller en efficiënter maken voor onze klanten. Algoritmen van toolpath-strategieën en betrouwbare simulatie worden intern ontwikkeld door het SprutCAM-team en dienen als basis voor onze software.

50+

Landen

100+

Dealers

25K+

Gebruikers

10M+

NC programma's

Wat wij maken

Ons vlaggenschip, SprutCAM X, is een veelgebruikt CAD/CAM-systeem voor het programmeren van CNC-machines en industriële robots in verschillende industrieën en landen. De unieke eigenschap van het systeem is één enkele interface die een natuurlijke omgeving voor ingenieurs creëert waardoor complexe technologische taken beter beheersbaar worden. Daarnaast bieden wij een uitgebreid netwerk van dealers die wereldwijd snelle technische ondersteuning bieden.

Onze klanten variëren van kleine bedrijven met een of enkele CNC-machines tot grote internationale bedrijven met volledig geautomatiseerde productie. We streven ernaar om ze allemaal te voorzien van de beste digitale hulpmiddelen tegen een betaalbare prijs.

Missie en visie

Geïnspireerd door de natuur creëren wij krachtige software voor het programmeren van CNC-machines en industriële robots. Door de behoeften van ingenieurs diepgaand te begrijpen, ontwerpen we een gebruiksvriendelijke interface die taken op de werkvloer vereenvoudigt en versnelt.

Onze missie is het creëren van een natuurlijke CAD/CAM-omgeving voor robotingenieurs en CNC-programmeurs om de productie te bevorderen. Onze visie is om software te creëren waarmee klanten naadloos kunnen overstappen van CAD naar afgewerkte onderdelen met de snelste doorlooptijd in de branche.