Een platform, alle toepassingen

Ons platform

Alle SprutCAM X producten zijn gebaseerd op een door ons zelf ontwikkeld interactief platform, dat de gebruiker onderdompelt in een natuurlijke productieomgeving. Door middel van veel innovatieve technologische functies biedt dit een unieke gebruikerservaring.

Eén platform voor beide werelden

Met één enkele technologische oplossing wordt het programmeren van zowel CNC-machines als industriële robots mogelijk. Met een scherpe, kristalheldere interface die 4K-schermen ondersteunt, zijn de voorheen gescheiden werelden van CNC en industriële robotica nu voor het eerst nauw en naadloos verenigd.

Unieke gebruikerservaring en interface

We streven ernaar een workflow te creëren die intuïtief en gebruiksvriendelijk is voor gebruikers. UI/UX-ontwerpers spelen een cruciale rol bij de ontwikkeling van SprutCAM X-software, omdat zij verantwoordelijk zijn voor het creëren van intuïtieve en gebruiksvriendelijke interfaces voor de software. Ze werken nauw samen met het ontwikkelingsteam om ervoor te zorgen dat onze producten gebruiksvriendelijk en visueel aantrekkelijk zijn en voldoen aan de behoeften van de gebruikers. Hierdoor kom je tijdens het gebruik van je pc in een omgeving terecht die voor een productie engineer natuurlijk en vertrouwd aanvoelt.

Innovaties voor uw productie

Wij zijn pioniers op het gebied van Machine-bewust programmeren, een technologie die rekening houdt met de bewegingsmogelijkheden en beperkingen van machines en robots in de initiële programmeerfase. Dit in tegenstelling tot de meeste andere systemen die de bewegingsmogelijkheden en beperkingen van een machine of robot integreren tijdens het bewerkingssimulatieproces. Dit elimineert de noodzaak van programma’s aanpassen en opnieuw verifiëren, waardoor uiteindelijk de tijd tussen het starten van een project en voltooiing van de code wordt verkort.

Fenomenale interactiviteit

Pas eenvoudig het aantal passages, de richting of de diepte aan en wijzig de bewerkingsstrategie in een handomdraai met behulp van de bekende drag-and-drop-technologie. U kunt het resultaat bekijken voordat u zelfs maar met de berekening van de bewerking begint.

Efficiëntie en veiligheid

SprutCAM X optimaliseert gereedschapsbanen in real-time op basis van de huidige staat van het materiaal (toeslag), waardoor onnodige bewegingen en snijtijd worden verminderd resulterend in een verbeterde efficiëntie. het platform genereert automatisch een veilige, snelle positionering tussen de snijcycli, geoptimaliseerd voor de specifieke machine, gereedschappen en opstelling die worden gebruikt.

Technologische onafhankelijkheid

Ons platform is niet afhankelijk van externe CAD/CAM-modules of algoritmen; alles is door ons zelf ontwikkeld, inclusief de vertalers van de CAD data. Deze aanpak stelt ons in staat om de software onafhankelijk te ontwikkelen, geleid door onze visie op technologisch potentieel, feedback van gebruikers en dealers, en zonder de noodzaak om royalty’s te betalen aan andere ontwikkelaars, waardoor onze producten betaalbaarder worden voor bedrijven.

Openstaan ​​voor integratie

SprutCAM X voor ontwikkelaars is een set API’s, waarmee aangepaste applicaties voor SprutCAM X kunnen worden gemaakt via een open architectuur, met behulp van veelgebruikte programmeertalen. Hiermee kunt u ingewikkelde en repetitieve taken automatiseren, integreren met applicaties van derden en de SprutCAM X-interface naar wens personaliseren, allemaal in de programmeertaal van uw voorkeur.

Meer weten over SprutCAM X?
Bel of app ons!

+31 (0) 166 - 794 044

Over SprutCAM

SprutCAM ontwikkelt sinds 1987 CAM-software en is de toonaangevende ontwikkelaar van CAD/CAM-oplossingen voor robotprogrammering en geavanceerde CNC-bewerkingen wereldwijd.
Kom meer te weten
Ontdek onze oplossingen

Advies nodig of SprutCAM X 30 dagen gratis proberen?

Advies nodig of vragen over wat SprutCAM voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of probeer SprutCAM 30 dagen gratis.