Support

Veelgestelde vragen

Wellicht kunt u het antwoord op uw vraag of een oplossing voor uw probleem vinden bij de veelgestelde vragen op deze pagina. Kunt u hier geen antwoord of oplossing vinden? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Download en installeer eenvoudig de software. Er wordt automatisch een proeflicentie van 30 dagen verleend. De eerste keer dat u de software start, zal Licentiebeheer u vragen om in te loggen. Gebruik gewoon dezelfde inloggegevens die u voor deze website gebruikt

  1. Tijdslimiet: De proeflicentie is geldig voor een periode van 30 dagen vanaf de activeringsdatum. Na deze periode vervalt de licentie en moet u een volledige licentie aanschaffen om de software te kunnen blijven gebruiken.
  2. Onbeperkte functies: Tijdens de proefperiode van 30 dagen kunt u SprutCAM X volledig gebruiken en toegang krijgen tot alle functies en functionaliteiten. Zodra de proefperiode afloopt, kunnen sommige functies echter beperkt zijn en wordt u mogelijk gevraagd te upgraden naar de volledige versie om alle mogelijkheden te benutten.
  3. Ondersteuningslimiet: Gebruikers van proeflicenties hebben mogelijk beperkte toegang tot klantenondersteuning of technische assistentie. Prioritaire ondersteuning is doorgaans gereserveerd voor gebruikers met actieve volledige licenties.

Meer weten over SprutCAM X?
Bel of app ons!

+31 (0) 166 - 794 044

Over SprutCAM

SprutCAM ontwikkelt sinds 1987 CAM-software en is de toonaangevende ontwikkelaar van CAD/CAM-oplossingen voor robotprogrammering en geavanceerde CNC-bewerkingen wereldwijd.
Kom meer te weten