Support

Systeemvereisten

Raadpleeg hier de minimale systeemvereisten van SprutCAM X.
MinimumOptimaal
OSWindows 10 64-bit Windows 11
CPUIntel® or AMD® 64-bit processor, 2.4 GHz of snellerIntel® i7/i9 Rocket Lake of later of AMD® Ryzen 7®/Ryzen 9® Zen 3 of later
Geheugen8 GB RAM32 GB RAM
VideoOpenGL-capable videokaart met 1 GB geheugenNvidia GeForce®/Quadro® met 4 GB dedicated geheugen of hoger
OpslagSSD met minimaal 5GB vrije ruimteNVMe drive met minimaal 5GB vrije ruimte
Beeldscherm1280×960 of hoger1920×1080 of 4K, dual monitor setup
3D muis-3Dconnexion 3D muis
Internetverbinding-100 Mbit internetverbinding

Meer weten over SprutCAM X?
Bel of app ons!

+31 (0) 166 - 794 044

Over SprutCAM

SprutCAM ontwikkelt sinds 1987 CAM-software en is de toonaangevende ontwikkelaar van CAD/CAM-oplossingen voor robotprogrammering en geavanceerde CNC-bewerkingen wereldwijd.
Kom meer te weten