Branches

Zwaar materieel en mijnbouw

Ontdek wat SprutCAM X kan betekenen

CAD/CAM voor zwaar materieel en mijnbouw

De industrie voor zwaar materieel en mijnbouw speelt een cruciale rol bij de ondersteuning van talrijke mondiale economische sectoren door het leveren van essentiële machines en infrastructuur. De afgelopen jaren heeft er een verschuiving plaatsgevonden naar geautomatiseerde en duurzame praktijken, met de nadruk op ecologische verantwoordelijkheid en efficiëntie. Innovatieve technologieën, zoals AI-gestuurd voorspellend onderhoud en elektrische mijnbouwvoertuigen, zijn begonnen de traditionele activiteiten te herdefiniëren, waarbij de nadruk ligt op zowel veiligheid als productiviteit.

Kerncomponenten en technologieën

Deze industrie kenmerkt zich door de productie van robuuste en duurzame onderdelen die ontworpen zijn om extreme omstandigheden te weerstaan. Belangrijke onderdelen zijn onder meer graafmachines, draglines, boormachines en gigantische grondverzetvoertuigen. Vooruitgang in de metallurgie en techniek heeft veerkrachtigere materialen en onderdelen voortgebracht. Bovendien stuwt de integratie van IoT-apparaten, realtime volgsystemen en geautomatiseerde machines de sector naar nieuwe technologische hoogten.

SprutCAM X voor de zware apparatuur- en mijnbouwindustrie

Al meer dan 20 jaar wordt de SprutCAM X-software door honderden ondernemingen gebruikt voor de productie en reparatie van bulldozerassemblages, graafmachines, diverse onderdelen van bouwmachines en mijnbouwapparatuur. De boor voor de mijnbouw heeft een complex ontwerp dat een krachtige 4- en 5-assige freesfunctionaliteit in het CAM-systeem vereist, een functie die beschikbaar is in SprutCAM X. Bovendien maken de additieve productiemogelijkheden van de software het herstel van kapotte tanden van de graafmachinebak mogelijk.

Meer weten over SprutCAM X?
Bel of app ons!

+31 (0) 166 - 794 044

Over SprutCAM

SprutCAM ontwikkelt sinds 1987 CAM-software en is de toonaangevende ontwikkelaar van CAD/CAM-oplossingen voor robotprogrammering en geavanceerde CNC-bewerkingen wereldwijd.
Kom meer te weten
Ontdek onze oplossingen

Advies nodig of SprutCAM X 30 dagen gratis proberen?

Advies nodig of vragen over wat SprutCAM voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of probeer SprutCAM 30 dagen gratis.