Branches

Matrijzenbouw

Ontdek wat SprutCAM X kan betekenen

CAD/CAM voor matrijzenbouw

De matrijzenbouw-industrie is een hoeksteen van de moderne productie en is verantwoordelijk voor het creëren van de gereedschappen en matrijzen die een groot aantal producten vormen die we dagelijks gebruiken. Recente trends duiden op een groeiende vraag naar precisie en complexiteit, aangedreven door sectoren als de lucht- en ruimtevaart, de automobielsector en consumentenelektronica. Met de opkomst van automatisering en Industrie 4.0-technologieën is de behoefte aan snellere matrijsproductie en aanpassingsvermogen enorm toegenomen.

Belangrijkste componenten en technologieën

Ingewikkelde holtes, kernen en uitwerpmechanismen zijn essentiële onderdelen bij het maken van mallen en vereisen een onberispelijke nauwkeurigheid. Geavanceerde Computer Numerical Control (CNC)-bewerkingen, Electrical Discharge Machining (EDM) en 3D-printen zijn naar voren gekomen als vitale technologieën. Hun vermogen om nauwe toleranties te bereiken en complexe geometrieën te integreren versterkt hun betekenis in de hedendaagse matrijs- en matrijsindustrie.

SprutCAM X voor de matrijzenindustrie

SprutCAM X is een onmisbaar hulpmiddel in de Die & Mould-industrie en biedt op maat gemaakte oplossingen voor complexe matrijzenproductie. De krachtige 3D-modelleringsmogelijkheden zorgen voor precisie bij ontwerp en prototyping. Geavanceerde bewerkingsstrategieën, inclusief 2D- en 3D-bewerkingen, maken een efficiënte matrijscreatie mogelijk, waardoor de doorlooptijden worden verkort. De geïntegreerde simulatietools van de software elimineren fouten, zorgen voor nauwkeurigheid en verminderen de noodzaak voor handmatige aanpassingen. Met zijn gebruiksvriendelijke interface stroomlijnt SprutCAM X de workflow, waardoor de productiviteit in de productieprocessen van matrijzen en matrijzen wordt geoptimaliseerd.

Meer weten over SprutCAM X?
Bel of app ons!

+31 (0) 166 - 794 044

Over SprutCAM

SprutCAM ontwikkelt sinds 1987 CAM-software en is de toonaangevende ontwikkelaar van CAD/CAM-oplossingen voor robotprogrammering en geavanceerde CNC-bewerkingen wereldwijd.
Kom meer te weten
Ontdek onze oplossingen

Advies nodig of SprutCAM X 30 dagen gratis proberen?

Advies nodig of vragen over wat SprutCAM voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of probeer SprutCAM 30 dagen gratis.