Branches

Brugconstructies

Ontdek wat SprutCAM X kan betekenen

CAD/CAM voor brugconstructies

De brugconstructie-industrie speelt een cruciale rol in de stedelijke en landelijke infrastructuur en vergemakkelijkt de naadloze verbinding van regio's die van elkaar gescheiden zijn door natuurlijke barrières. De afgelopen jaren neigt de trend naar het bouwen van milieuvriendelijke, veerkrachtige en esthetisch aantrekkelijke bruggen, met de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en innovatieve ontwerpen om de impact op het milieu te minimaliseren en de levensduur te verlengen.

Belangrijke componenten en technologieën

Binnen het domein van de brugconstructie omvatten de belangrijkste componenten pijlers, landhoofden, overspanningen, deksystemen en met name lange delen zoals balken en liggers die de primaire draagstructuur vormen. Geavanceerde materialen zoals ultrahoogwaardig beton en vezelversterkte polymeren worden geïntegreerd om duurzaamheid en minder onderhoud te garanderen. Bovendien vereist de fabricage en montage van deze langwerpige onderdelen gespecialiseerde apparatuur en precisie. Technologieën zoals digital twin-simulaties en 3D-modellering zijn onmisbaar geworden voor het ontwerp en de constructie van bruggen, waardoor nauwkeurige planning, realtime monitoring en efficiënte uitvoering van complexe projecten mogelijk zijn.

SprutCAM X voor de brugconstructie-industrie

SprutCAM X biedt een beproefde oplossing voor fabrikanten van bruggenstaal. Het intelligente lassysteem blinkt uit in het hanteren van lange onderdelen en op maat gemaakte artikelen. De efficiëntie van de verf- en coatingfunctie wordt verhoogd door het vermogen van meerdere industriële robots die synchroon werken en langs rails bewegen

Meer weten over SprutCAM X?
Bel of app ons!

+31 (0) 166 - 794 044

Over SprutCAM

SprutCAM ontwikkelt sinds 1987 CAM-software en is de toonaangevende ontwikkelaar van CAD/CAM-oplossingen voor robotprogrammering en geavanceerde CNC-bewerkingen wereldwijd.
Kom meer te weten
Ontdek onze oplossingen

Advies nodig of SprutCAM X 30 dagen gratis proberen?

Advies nodig of vragen over wat SprutCAM voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of probeer SprutCAM 30 dagen gratis.