Branches

Autosport

Ontdek wat SprutCAM X kan betekenen

CAD/CAM voor de autosport

In de autosportindustrie ontmoeten voertuigvaardigheid en concurrentie op hoge snelheid elkaar. Van het gladde asfalt van Formule 1-circuits tot de ruige terreinen van rallykampioenschappen: dit dynamische veld evolueert voortdurend. Baanbrekende ontwikkelingen, zoals hybride aandrijflijnen en op telemetrie gebaseerde strategieën, komen als koplopers naar voren. Bovendien markeert de opkomst van elektrische raceseries en duurzame brandstoffen een transformerende verschuiving naar groenere competities.

Een versnelling hoger schakelen: kerncomponenten van prestaties

Centraal in de aantrekkingskracht van de autosportindustrie staan ​​de machines zelf, wonderen van moderne techniek. Turbomotoren leveren brute kracht, terwijl innovatieve aerodynamica stabiliteit bij hoge snelheden garandeert. Lichtgewicht maar robuuste materialen vormen het chassis, waardoor wendbaarheid een centraal punt is. Remklauwen met meerdere zuigers, adaptieve ophangingen en geavanceerde bandentechnologieën behoren tot de talloze onderdelen die in harmonie samenwerken, waardoor bestuurders grenzen kunnen verleggen en tegelijkertijd de veiligheid en prestaties kunnen garanderen.

SprutCAM X voor de autosportindustrie

De onderscheidende workflow en gebruiksvriendelijke interface van SprutCAM X verkort de productiecyclustijd aanzienlijk, wat cruciaal is voor het vervaardigen van op maat gemaakte onderdelen. Het systeem biedt een breed scala aan 3-assige en 5-assige freesstrategieën, waardoor onbeperkte mogelijkheden worden geboden voor het bewerken van componenten van elke complexiteit. Bovendien bevat SprutCAM X additieve productietechnologie, die steeds gewilder wordt in de autosportindustrie.

Meer weten over SprutCAM X?
Bel of app ons!

+31 (0) 166 - 794 044

Over SprutCAM

SprutCAM ontwikkelt sinds 1987 CAM-software en is de toonaangevende ontwikkelaar van CAD/CAM-oplossingen voor robotprogrammering en geavanceerde CNC-bewerkingen wereldwijd.
Kom meer te weten
Ontdek onze oplossingen

Advies nodig of SprutCAM X 30 dagen gratis proberen?

Advies nodig of vragen over wat SprutCAM voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of probeer SprutCAM 30 dagen gratis.