Branches

Automobiel en transport

Ontdek wat SprutCAM X kan betekenen

CAD/CAM voor de auto- en transportwereld

De auto- en transportsector heeft altijd voorop gelopen in de technologische evolutie. De afgelopen jaren heeft er een duidelijke verschuiving plaatsgevonden naar elektrische en autonome voertuigen, met een groeiende nadruk op duurzame en slimme transportoplossingen. De integratie van AI, IoT en verbonden voertuigtechnologieën stellen nieuwe normen, geven een nieuwe vorm aan de toekomst van mobiliteit en transformeren het landschap van de industrie.

Innovaties en sleutelcomponenten

Deze sector wordt gekenmerkt door een breed scala aan onderdelen – van ingewikkelde motoronderdelen tot grotere chassisconstructies. Geavanceerde materialen, zoals lichtgewicht composieten, worden steeds vaker gebruikt om de brandstofefficiëntie te verbeteren. Technologieën zoals CNC-bewerking, additieve productie en geavanceerde robotica spelen een cruciale rol bij het met precisie en efficiëntie produceren van deze componenten en voldoen aan de steeds groeiende eisen van de moderne autowereld.

SprutCAM X CAD CAM in de automobielsector en transport

SprutCAM X biedt uitgebreide mogelijkheden voor het construeren van 2D-geometrie, 3D-modellen en daaropvolgende mechanische bewerking. De unieke voordelen van het systeem omvatten ondersteuning voor digitale tweelingen van CNC-machines en industriële robots, een uniform platform voor verschillende soorten productietechnologieën en een eigentijdse, gebruiksvriendelijke interface op maat voor de nieuwe generatie ingenieurs. De gepatenteerde hogesnelheidsbewerkingstechnologie verkort de cyclustijden met maximaal 70% en verlengt de levensduur van snijgereedschappen met maximaal 500%.

Meer weten over SprutCAM X?
Bel of app ons!

+31 (0) 166 - 794 044

Over SprutCAM

SprutCAM ontwikkelt sinds 1987 CAM-software en is de toonaangevende ontwikkelaar van CAD/CAM-oplossingen voor robotprogrammering en geavanceerde CNC-bewerkingen wereldwijd.
Kom meer te weten
Ontdek onze oplossingen

Advies nodig of SprutCAM X 30 dagen gratis proberen?

Advies nodig of vragen over wat SprutCAM voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of probeer SprutCAM 30 dagen gratis.